services

ArboMAG levert diensten op het gebied van veiligheid op de werkvloer en is tevens beschikbaar voor het begeleiden van uitdagende projecten.

Veiligheid Advies

Beveiliging binnen uw organisatie is niet alleen cruciaal, het is integraal! Hetzelfde geldt voor het beheren van die vervelende maar belangrijke veiligheidskwesties die nu of in de toekomst aangepakt moeten worden. Maakt u zich geen zorgen, want dat is waar wij bij ArboMAG voor u klaar staan. We werken samen met veiligheidskenners die elk meester zijn op hun eigen gebied. Van professionaliteit tot sociale vaardigheid en integriteit, we hebben het allemaal en we kunnen niet wachten om je van dienst te zijn.

PLANMATIG

Ons team van experts staat altijd voor u klaar, gewapend met de nieuwste technologie en een rijke database om u te begeleiden en te helpen bij de verschillende fasen van risicobeheer. We zijn trots op ons vermogen om onze diensten af te stemmen op uw behoeften en werken nauw met u samen om duidelijke, uitvoerbare plannen en instructies te ontwikkelen. De professionele maar vriendelijke benadering die we hanteren zorgt voor een naadloze en plezierige ervaring voor u.

PRAKTIJKGERICHT

ArboMAG is er trots op onze oplossingen, richtlijnen en protocollen naadloos te integreren in uw bestaande activiteiten. Onze focus blijft erop gericht om uw dagelijkse bedrijfsprocessen niet te verstoren. In samenwerking met onze speciale trainingsafdeling staan de deskundige adviseurs van ArboMAG klaar om diegenen in uw organisatie te begeleiden die belast zijn met veiligheidstaken. Dit alles doen we op een vriendelijke, maar professionele manier.

– Veiligheidssystemen VCA*/**/VCAP
– Veiligheidssystemen VCU
– Kwaliteitssysteem ISO 9001
– Veilig werken op hoogte
– Gebruiksvergunningen
– Bouwprojectenplannen
– V&G plannen
– Taakrisicoanalyse
– Risico Inventarisatie & Evaluatie
– Activiteiten Risico Analyse
– Taak werkinstructie
– Visuele veiligheid
– Inventarisatie arbeidsmiddelen
– VGW/M beleidsplannen
– Bedrijfshulpverlening
– Arbeidsomstandighedenbeleid
– Verzuimbeleidsplannen

Project Begeleiding

Onze benadering is uniek. We combineren veiligheidsbewustzijn met een onverminderde drive voor efficiëntie en resultaatgerichtheid. Bij ArboMAG begrijpen we dat elke onderneming en elk project uniek is. Daarom streven we naar een oplossing die zo uniek is als uw project.

Ons team van experts heeft een grondige theoretische kennis van verschillende vakgebieden, variërend van wet- en regelgeving tot normkennis. Deze kennis wordt aangevuld met praktische ervaring in het implementeren van veranderingen in organisaties.

PLANMATIG

Ons team van vriendelijke professionals maakt gebruik van de kracht van de nieuwste tools en methodologieën, ondersteund door een uitgebreide database, om u te begeleiden en te ondersteunen in de verschillende stadia van risicomanagement. Onze adviseurs beloven een persoonlijke aanpak. Ze werken nauw met u samen en zetten uw behoeften om in eenvoudige, praktische instructies en plannen.

PROFESSIONEEL

Bij ArboMAG geloven we dat een vriendelijke, open dialoog over kosten, tijdlijnen en strategieën van vitaal belang is voor de voortgang van elk project, waarbij ieders tevredenheid het uiteindelijke doel is. Onze toewijding aan dit principe komt tot uiting in onze gewoonte om voor elk project één vast aanspreekpunt te hebben, zodat er transparantie is over de verwachte kosten en deadlines. Wees gerust, deze elementen aanpakken met een professionele maar warme aanpak is iets waar u op kunt rekenen als u samenwerkt met ArboMAG.

ArboMAG geeft interim ondersteuning op de volgende werkgebieden:

Een aangename kennismaking kost niets...

Neem vandaag nog contact op.