VLUCHTLADDER

VLUCHTLADDER

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 75,00

VERNIEUWDE VLUCHTLADDERS!!

Vanaf maart 2016 zijn onze vluchtladders groen.Onze vernieuwde vluchtladders passen hierdoor beter binnen het "redding & evacuatie"gamma, dat wordt gekenmerkt door de opvallende groene kleur.

Tevens hebben wij een nieuwe lengte binnen het assortiment.

500.HSL20 vluchtladder 20 meter.

 

Uw garantie voor snel en veilig vluchten. Brand of andere calamiteiten doen zich altijd onverwachts voor.

Tijd is de belangrijkste factor in deze noodsituaties. De vluchtladder is ontworpen om snel en simpel te kunnen vluchten een noodsituaties. De ladder is een voudig aan de vensterbank te bevestigen en uit te vouwen. Deze vluchtladder heeft afstandhouders aan alle laddersporten voor extra stabiliteit.

De laddersporten zijn geprofileerd. Geschikt voor een vensterbank van maximaal 38 cm.

 

 

* Verplichte velden

Beschrijving

Details

Veiligheidsinformatie

Berg de vluchtladder in de nabijheid van uw vluchtraam op, bijvoorbeeld in een kast of onder het bed. Het raam van waaruit de vluchtladder wordt gebruikt, dient het maximale gewicht van de personen die vluchten te kunnen dragen.

Het vluchtraam mag niet geblokkeerd worden door hekwerk of tralies. Het vluchtraam dient volledig geopend te kunnen worden, stormramen zijn bv. niet geschikt.

Bij gebruik bestaat er de mogelijkheid dat deze ladder beschadigingen veroorzaakt aan het exterieur van uw woning, zoals ramen of kozijnen.

Vervang de vluchtladder na daadwerkelijk gebruik. Controleer regelmatig de staat van de vluchtladder. Niet in directe zonlicht en/of temperatuurgevoelige ruimtes opslaan. Maximale belasting van de vluchtladder is 450 kg en 3 personen.

Kan gehangen worden aan een vensterbank van maximaal 38 cm diep.

Gebruiksaanwijzing:

1. Sluit de deuren van het vertrek voordat het vluchtraam geopend wordt. Hierdoor voorkomt u dat zuurstof de brand verder aanwakkert.

2. Plaats de bevestigingshaken over het raamkozijn en hang de vluchtladder over de rand naar buiten. Trek de band los om de ladder af te wikkelen.

3. Stap voorzichtig via het raam op de vluchtladder, houdt u stevig vast aan de bevestigingshaken voor optimale stabiliteit.

 4. Bij het afdalen langs de ladder, houdt uw lichaam dicht tegen de ladder aan voor optimale stabiliteit. Draag alleen kleine kinderen op de ladder wanneer dit absoluut noodzakelijk is. Vermijd het dragen van huisdieren of andere objecten op de ladder.

 5. Wanneer u met het gezin vlucht, moet een volwassene als eerste afdalen om zodoende de ladder te stabiliseren tijdens het afdalen van kinderen of ouderen.

 6. Wees voorzichtig bij het afdalen en vermijd glasbreuk bij onderliggende ramen.

 

 

Extra informatie

Extra informatie

Verpakkingseenheid 1
Beoordelen

Schrijf uw eigen review