EHBO Artikelen

1-8 of 44

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

EHBO Artikelen 

Bent u op zoek naar ehbo artikelen, dan kunt u bij Arbomag online ehbo middelen bestellen.

 

Welke EHBO artikelen heeft ArboMAG voor u in het assortiment?

AED Defibrillator,Verbandkoffers, Akla pleister dispenser, Salvequick pleisters, Savett reinigings doekjes, Aklavett alcoholgel, Plum oogspoelfles, Burnfree gelkompress,gel spray en gel knijpfles, industriekit.

 

Nieuw!

Service

“Waarom wel de machines controleren maar niet de EHBO-middelen”.

Na gebruik moet de inhoud van een verbanddoos weer op peil worden gebracht. Vaak gebeurt dit niet meteen en wordt het later vergeten. Om te voorkomen dat de hulpverleners misgrijpen als er echt iets gebeurt, komt onze leverancier graag vrijblijvend uw EHBO-materialen controleren.

Bij ons staat persoonlijk contact voorop. U kunt altijd bij ons terecht voor informatie. Onze flexibele instelling maakt het mogelijk dat onze producten worden aangepast aan de wensen van u als klant.

Wij adviseren u graag. Eventuele problemen lossen we graag voor u op! Het is mogelijk de trommels naar onze leverancier te sturen, de verbandtrommels gaan dan weer gevuld franco retour. Na controle garanderen wij een minimale houdbaarheid van één jaar.

 

Welke verbandtrommel heb ik nodig?

Wettelijk is het voor bedrijven niet verplicht op de hoeveelheid aanwezige verbandtrommels. Wel is het noodzaak dat binnen 3 minuten hulpverlening moet kunnen worden gegeven. De verantwoording van de aanwezigheid van voldoende verbandmiddelen licht WEL bij de werkgever.Aan de hand hiervan kan er bepaald worden welke inhoud een verbandtrommel moet hebben en hoeveel er aanwezig moeten zijn. Dit verschilt nogal per branche. De inhoud van een verbandtrommel van een kinderdagverblijf verschilt met de inhoud van een verbandtrommel van een vrachtwagenchauffeur.

Als er bij een bedrijf niet voldoende verbandmiddelen aanwezig zijn kan de arbeidsinspectie hiervoor een boete opleggen van € 900,- !