Adem- en luchtwegen bescherming

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Adembescherming

Wij adviseren u een product aan te schaffen dat een goede kwaliteit heeft en gebruiksvriendelijk is.

 

Welke adembescherming?

Waar andere merken stoppen met innoveren gaat Sundström een stap verder. Met Sundström koopt u niet een product , maar investeert u in een systeem met een hoogst mogelijke beschermingsgraad, in combinatie met de meest optimale draagcomfort en gebruiks gemak. Duurzaam en goed reinigbaar.Siliconen halfgelaat maskers bijvoorbeeld de SR90-3 sluit perfect aan op het gelaat,heeft weinig lekkage langs het gelaat met efficiënte P3 filter, filtert fijnstof ruim 30 x meer dan de norm eist, en gaat langer mee dan welke andere filter ook.Een ongekende lage ademweerstand door grote ventielen en groot filteroppervlak! 

Alle onderdelen zijn uitwisselbaar tussen alle Sundström maskers, en zijn zo ontworpen dat ze probleemloos met helmen, brillen en gehoorbeschermers te combineren zijn.

Service van arboMAG

Waar nodig is kunnen wij ervoor zorgen dat de toekomstige gebruiker van de Sundström producten, de juiste instructies krijgt over het gebruik en onderhoud, wij nemen graag de verplichting weg bij de werkgevers om gebruikers te instrueren over het gebruik en onderhoud.